Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánkban az alábbi szempontok érvényesítését tartjuk fontosnak:

Meglévő ügyfeleink és a leendő partnereink igényeinek, problémáinak alapos felmérése, azok pontos megértése és olyan megoldás kínálása, mely számukra a legelőnyösebb. A fejlesztést végző szakembereink módszertanát a hosszú idő óta végzett együttműködés, a minden szakaszra kiterjedő zárt technológia alkalmazása és a folyamatos továbbképzés alakította ki, melyhez való következetes ragaszkodás biztosítja a fejlesztések sikerességét. Esetleges hibáinkat kiértékeljük, és tanúságukat beépítjük módszertanunkba.

A termékeink sikere érdekében különös gondot fordítunk a tesztelésre is, szakmailag megalapozott módszertan alkalmazásával és a tesztelésbe bevont erőforrás-kapacitások megnövelésével. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a tartós, megbízható minőségre építő partneri kapcsolatoknak. Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat, kereskedelmi partnereinket rendszeresen értékeljük az általuk nyújtott szolgáltatások alapján.

Tevékenységünk során mindvégig figyelmet fordítunk a tulajdonosi elvárásoknak megfelelő, pénzügyileg stabil, nyereséges működésre.