Partnereink

Partnereink

Az e-Corvina 2005. óta a Microsoft minősített partnere az alkalmazásfejlesztési (Application Development) kompetenciaterületen. A hosszú távú partneri viszony feltétele a szakembereink folyamatos képzése és az igazolt fejlesztési referenciáink ütemes bővülése. Emellett 2009. óta a Microsoft ISV (Independent Software Vendor - Független szoftverfejlesztő) partnereként ú.n. Royalty szerződéssel is rendelkezünk, amely lehetővé teszi pl. az SQL Server beágyazott szoftverként való alkalmazását saját szoftvereinkben.
Az ABBYY a világ egyik vezető dokumentumkezelő szoftver gyártója. Az e-Corvina, mint Megoldásszállító Partner egyedi karakterfelismerő alkalmazásokat fejleszt az ABBYY világelső OCR Engine technológiájával, továbbá testre szabott megoldásokat biztosít az ABBYY FlexiCapture nagyteljesítményű adat-kinyerő és dokumentum feldolgozó rendszerre építve.
Az e-Corvina sok éve használja szoftvereiben a francia ORPALIS cég GDPicture.Net dokumentum- és képfeldolgozó fejlesztői eszközkészletét. A GDPicture komplett funkcionalitást biztosít a szkennelés, vonalkód-kezelés, képfeldolgozás területén, az eszközök és formátumok szinte teljes spektrumát felölelve, magas szinten támogatva a fejlesztői munkát. A hosszú ideje tartó munkakapcsolatra alapozva 2018-tól az e-Corvina látja el a GDPicture.Net és az új DocuVieware termékek magyarországi márkaképviseletét.